网站标志
点评详情
发布于:2019-9-19 11:53:32  访问:43 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Interactieve Video Laten Maken
Natuurlijk heeft dit wat voeten in de aarde maar het is absoluut niet onmogelijk. Een bedrijfsfilm laten maken is helemaal niet zo duur als je denkt, clickable promotievideo niet? Door een bedrijfsfilm via je social media kanalen te publiceren ben je beter vindbaar in google.Wij hebben al t ruim 20 jaar evaring met off- en online marketing. Wil jij een online video laten maken om je doelgroep te bereiken? Wiij zijn ervan overtuigd dat goede bedrijfsvideo’s een positieve invloed hebben op de reputatie en de online aanwezigheid van een bedrijf. Wil je met een animatie video professioneel overkomen? Een animatie laten maken zorgt ervoor dat jouw bezoeker de boodschap op een makkelijke en begrijpelijke manier tot zich krijgt. Dat de video animatie rendement oplevert. Een interactieve video is niet alleen voordelig omdat de kijker verschillende keuzes krijgt. Een instructievideo waarin de kijker meteen door kan klikken naar de stap die voor hem het meest relevant is.
Niet alleen in woorden maar ook in emotie. Loopt de sales in jouw webshop niet goed? Zo weet je zeker dat je relatie de boodschap ook echt begrijpt en is de kans groter dat deze met jouw organisatie in zee gaat. Daarbij geeft deze interactieve video je ook het gevoel dat je lijkt op iemand van de show. Door middel van een uitlegvideo begrijpen mensen veel sneller hoe zaken in elkaar zitten dan dat ze dit vanaf platte tekst moeten leren. U krijgt bij ons al korting vanaf 3 video’s. U wilt een video die opvalt tussen de video’s van uw concurrenten. Je kunt meerdere soorten interactieve video’s maken, namelijk een video met beelden uit meerdere kijkpunten, een video met keuze menu’s, video met vragen, video die interactie heeft met de website.
Sinds 2015 bieden Facebook en YouTube volledige ondersteuning. Een nadeel van het gebruiken van YouTube voor het hosten van jouw video kan de branding van onderaan in de speler zijn. De video maakt schijnbaar onderdeel uit van een serie. Als u overtuigd bent van het nut van het laten maken van een Video dan gaan we aan de slag. Dan behaal je met een structurele aanpak de beste resultaten. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen dan zo snel mogelijk met een voorstel. De eerste twee kan al met lineaire video maar derde daar heb je toch echt interactieve video voor nodig. Afhankelijk van jouw doelgroep en de informatie die je wilt communiceren kijken we samen naar de mogelijkheden van een interactieve video. Wie is de doelgroep en waarom hebben zij baat bij jouw product of dienst? Onze bedrijfsvideo’s zijn altijd creatief, mooi en leuk, maar zorgen er ook voor dat de juiste doelgroep wordt aangesproken.
Wij begeleiden je tijdens het hele proces; we zetten een complete videoproductie voor je op. Na ons gesprek weten we precies wat jouw kracht is en hoe we deze op de juiste manier in de spotlights kunnen zetten. Of u nu besluit een commercial, documentaire of bedrijfsvideo te laten maken, uw doel moet behaald worden op een wijze dat u er nog jaren mee vooruit kunt. Je bent trots op je nieuwe product en dat wil je laten zien. Wil je een nieuw product presenteren? Denk aan jezelf of je collega die als expert over het product vertelt. Heb je een nieuw product dat je wilt introduceren? Wil je op een goede manier reclame maken voor jouw bedrijf?
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 


IQ建站 免费建企业网站
Powered By IQ建站 Copyright (C) 2009-2011